Informace před odjezdem na tábor

Letní tábory v Řepici se kvapem blíží a tak několik důležitých informací před táborem. Letošní letní tábory budou na naší táborové základně DŘEP a děti budou ubytovány v podsadových stanech. Přehled ubytování naleznete zde :1. termín ubytování a oddíly., 2. termín ubytování a oddíly, 3. termín ubytování a oddíly. Plánek rozmístění stanů naleznete zde.

Děti jsou rozděleny do jednotlivých stanů a jsou jim přiděleny levá nebo pravá postel. Podsady jsou dřevěné s plachtou. Postel je 27 cm nad dřevěnou podlahou a je vybavena 0,5 cm filcem na izolaci proti chladu. Ulička je 50 cm široká. Doporučujeme dětem pořídit molitan nebo nějakou deku pro měkké spaní. Nejsou vhodné vysoké nafukovací matrace. Postel je 70 x 190 cm s 1 cm mezerami mezi prkny. V podsadách na podlaze je dřevěný rošt (i pod postelemi). V každé podsadě je noční stolek.

Před příjezdem na tábor si prosím připravte potvrzení od lékaře (T Posudek o zdravotní způspobilosti) stačí kopie a prohlášení (T Prohlášení zákonných zástupců). Zároveň vás žádáme o kopii průkazky zdravotní pojišťovny .

K tábořišti vede asfaltová cesta z Řepice. Cesta je široká 3 m a dvě vozidla se nemohou minout. V čase nástupu dětí ale očekáváme větší možství vozidel a může nastat problém s míjením. Doporučujeme proto všem rodičům příjezd na tábor od Řepice a odjezd směrem k řepickému rybníku.

Dále žádáme rodiče, aby dětem nedávali sladkosti a různé pochutiny. Ve stanech bude horko a vše se velice rychle kazí. Prostory tábora neumožňují skladování soukromých potravin. Pokud přesto chcete dětem dopřát nějakou tu dobrotu navíc, tak můžete přivézt samostatně balené potraviny s vyznačením doby použitelnosti pro celý tábor (44 dětí + vedoucí). Mohou to být sušenky, bonbony a jiné sladkosti. Pokud to udělá 7 rodičů, tak dítě má každý den něco navíc. V programu tábora je však strava připravena 5 x denně (snídaně, svačina, oběd, svačina a večeře). Prosím žádné melouny 🙂


Přečteno: 1262 x

Komentáře nejsou povoleny.